Bug Reports

Here's a place to suggest/discuss improvements to the site.

Moderator: EMG

Bug Reports

Postby EMG » February 6th, 2016, 3:44 am

If you find a bug report it here and I'll add it to the list of things we're working on to make WMM better(it's a LONG list and there are some cool items on it)
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 6th, 2016, 6:38 am

Odd, I cannot reproduce that bug although I do have a couple notes.

File Names are currently limited to the # of characters that will be displayed even if the name is longer than that limit and total filename is limited to I believe 50 characters.

There is a know bug if you name a file the same name as an existing file, we'll fix that soon but an upload with a duplicate name will fail.

Consider that when posting new files and I'll have it changed soon.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby dark_wolf49 » February 6th, 2016, 7:15 am

I went to look at the gallery and it wouldn't let me in to look. Said to contact administrator, So EMG, I am contacting you through here. Did I do something wrong or is it a bug ?? Please let me know when I can look.
dark_wolf49
Mentor
Mentor
 
Posts: 126
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Bug Reports

Postby OxyFemboi » February 6th, 2016, 7:15 am

I have a problem with setting the time zone. I have tried to set my time zone to Eastern Standard TIme ten times. Every time I check, it has been set back to Greenwich Mean TIme. If this is an example of types of bugs, you did a splendid job updating the site.

I need to log in whenever I go to a different part of the site, from the Forums to my PMs, for example.

Interestingly, all my old PMs, with information that I thought was gone forever, have reappeared. I do not consider this a bug. I am going through them carefully, copying what I want to save on my hard drive, and then deleting them. I should have them down to under 100 in a few days.
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby dark_wolf49 » February 6th, 2016, 7:23 am

I just now had trouble downloading a file . Said something about "Internal problems" or something like that.
dark_wolf49
Mentor
Mentor
 
Posts: 126
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby Alvin » February 6th, 2016, 9:26 am

Not sure if you know this by now, but adding files to cart seems glitched too.
https://gyazo.com/e5b3bf2ff4fa1504591045fdb1a8b231
Alvin
Newbie
Newbie
 
Posts: 19
Joined: January 18th, 2015, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby amyrose1 » February 6th, 2016, 10:30 am

Every time I try to downnload a file I get

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at admin@warpmymind.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.


I am using firefox I have Windows 8
amyrose1
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: May 3rd, 2012, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby diode168 » February 6th, 2016, 1:53 pm

I am unable to download files. Not sure if the UI change as messed me up but for the life of me I can't seem to find how to download.
diode168
Guru
Guru
 
Posts: 323
Joined: February 12th, 2013, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 6th, 2016, 2:55 pm

All the download errors occurred last night and should be corrected now. I expect this may also correct the upload problems please correct me if I'm wrong on the upload end.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby Small1sh » February 6th, 2016, 5:17 pm

When I go into the 'show me your cock' gallery (which is now the oldest ones first - it'd be much better the way it was, having it the latest ones first) [plus a few others] and click 'last', it's just blank with no thumbnails, or any first/previous/next/last buttons.
Small1sh
Regular
Regular
 
Posts: 87
Joined: March 26th, 2014, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 6th, 2016, 8:29 pm

The gallery is being cleaned up, it's not actually blank but some of the original pictures didn't survive the move. I will be cleaning up the gallery and do plan to set it to display newest first.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby dark_wolf49 » February 7th, 2016, 8:24 am

I still can't get into the gallery. Haven't tried anything else yet.
dark_wolf49
Mentor
Mentor
 
Posts: 126
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby Small1sh » February 7th, 2016, 10:37 am

Another bug I've noticed is that it still says '0 unread messages' on the main left-hand sidebar [under 'Your Messages'] even after someone sends me a PM.
Small1sh
Regular
Regular
 
Posts: 87
Joined: March 26th, 2014, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 7th, 2016, 1:25 pm

Ok, send me a PM so I can see about fixing that bug.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby distancerunner » February 8th, 2016, 12:37 am

unable to make any purchases at all get a lot of error messages
distancerunner
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: July 10th, 2010, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 8th, 2016, 8:37 am

it's odd that some people get those error messages and others don't. Please sent me a screenshot or other information relating to the error messages. Either here or email admin@warpmymind.com
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 8th, 2016, 4:03 pm

Thanks, we're investigating it.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Missing Link...

Postby Fizbin » February 9th, 2016, 7:01 am

There used to be a direct link to your own "Hypno-fetish.com" site. This is missing in the redesign, and it isn't even listed under the "Links" section.
Fizbin
Regular
Regular
 
Posts: 86
Joined: February 3rd, 2010, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 9th, 2016, 8:07 am

Hover over Links and you'll see it immediately.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby MayTong » February 9th, 2016, 7:44 pm

Hello,

I am unable to access the Gallery and though it says contact the Gallery administrator it doesn't list who that is. Is it premium now?
MayTong
Regular
Regular
 
Posts: 30
Joined: July 2nd, 2007, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby Small1sh » February 11th, 2016, 1:36 pm

Also looking through the gallery, I've noticed the author of the [eg.] penis isn't shown. I'm guessing you'll be correcting this when you sort the gallery out fully?
Small1sh
Regular
Regular
 
Posts: 87
Joined: March 26th, 2014, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 11th, 2016, 8:20 pm

The gallery is not premium, and everyone should be able to access it. Beyond that I am working on everything else but it didn't handle the move well. Still, the new one's quite a bit better. At some point we'll probably take the whole thing in-house but that's not for this year unless the money fairy visits.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby dark_wolf49 » February 12th, 2016, 6:59 am

I just tried to see the gallery and this is what I get
Dang... Page not found!

Maybe the page exists, but is only visible to authorized users. If you think this is an error, talk to your Gallery administrator!
dark_wolf49
Mentor
Mentor
 
Posts: 126
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 12th, 2016, 1:34 pm

Yeah, the gallery is being worked on, not terribly pleased with it at the moment and am considering scrapping it for something else in the future.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby markus » February 16th, 2016, 1:52 am

Premium files don't seem to be going free after the 6 month period. Several files from last August should have changed over, but remain premium only.
markus
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: November 29th, 2006, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby OxyFemboi » February 16th, 2016, 4:22 pm

1) The e-mail notification system is not working.

I have received zero e-mails that informed me that "a comment has been made on a topic you have been following". I have also received zero e-mails that informed me that "a new Personal Message has been received" in my WMM mailbox. I have specifically asked to have e-mails sent to me concerning both of these

2) You cannot change the Time Zone.

In the User Control Panel, under Board Preferences, under Edit Global Settings the option My Timezone is perpetually set to [UTC] Western European Time, Greenwich Mean Time[/b]. I have tried to change my time zone to [UTC-5] Eastern Standard Time by using the [Submit] button. [The [Reset] button does not work at all.] When I go to another portion of the User Control Panel or another part of the site, when I check the Time Zone, the Time Zone has been changed back to [UTC] Western European Time, Greenwich Mean Time

Since this is the same place where you are asked to be notified of new comments and new private messages, I suspect most, if not all, of the Edit Global Settings code is not working.
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 16th, 2016, 8:50 pm

Thanks, I suspect I know why the emails aren't being generated and I'll see if I can fix that, the rest may take a while as I have a good sized list to work through.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby OxyFemboi » February 19th, 2016, 4:37 pm

I need to log in several times per session.

After I log in to check new posts to the Forums (that's one time), when I try to check my Private Messages, I need to log in again (twice). I then need to log in again to search the files (three times) ... and again to check the forums(even though I am logged in there) (four).

It seems that every time I switch to a different part of the site, I need to log in again.

That also means that I am never sure if I have logged out.
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 19th, 2016, 5:08 pm

Session bugs are a top priority for the weekend, they're driving me crazy too.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby diode168 » February 21st, 2016, 7:13 pm

The forum doesn't seem to keep track of new posts like it use to. It's saying there is new post when there isn't. It may just be me failing to read the system properly.
diode168
Guru
Guru
 
Posts: 323
Joined: February 12th, 2013, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 21st, 2016, 9:49 pm

I'm pretty sure the forums are working. New posts appear at the top of each forum where there's a new message and forums with new messages appear in red. This may change as we fine tune things but gotta start somewhere.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby Route42 » February 21st, 2016, 10:32 pm

Speaking of the forums, ever since the move I've been unable to load forum topics on Safari. The page will pull up, load the top section, but right where it says "Moderator: EMG" it cuts off. No problems on Chrome, though my laptop is just old enough that Chrome is a slow beast, so it's never my preferred browser.

Could just be my dumb computer, but figured I'd throw the problem here in case it's a larger problem.

Image
Route42
Regular
Regular
 
Posts: 73
Joined: September 10th, 2008, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 22nd, 2016, 4:52 pm

You are the second person to report issues with safari, so I'll add it to the list but I cannot guarantee a solution since it's not exactly a popular browser and it works on iphone etc.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby Small1sh » February 23rd, 2016, 5:01 pm

I guess the obvious 'bug' (unless it's just in Firefox? I only ever use this webbrowser) is none of the formatting (eg. anything that's been quoted) in the previous posts hasn't been transferred over.

Am I right in guessing it's a known problem, and you haven't had a chance in sorting it yet?

It's only a minor thing I guess, but it can be a bit difficult trying to work out what was quoted, and which one the response is.
Small1sh
Regular
Regular
 
Posts: 87
Joined: March 26th, 2014, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 23rd, 2016, 7:49 pm

it is a known problem, and fairly low on the list but it's there(guess I need to make that list public) There are also quite a few items on my list that are internal changes.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 24th, 2016, 8:28 am

Let me know which file(s) and I'll investigate, as far as I can tell the software should be able to handle that but I'll do more research once I know which files to look at.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby iduup » February 26th, 2016, 5:30 pm

Same problem as markus. Premium files don't turn free after 6 months.
iduup
Newbie
Newbie
 
Posts: 2
Joined: February 26th, 2016, 5:27 pm

Re: Bug Reports

Postby Route42 » February 27th, 2016, 12:51 pm

Looks like the Safari/forum problem I noted early is fixed. Thank you!
Route42
Regular
Regular
 
Posts: 73
Joined: September 10th, 2008, 12:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » February 28th, 2016, 11:49 pm

Kei, try re-uploading, I believe I have fixed the problem.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » March 1st, 2016, 8:53 am

The body issue was brought to my attention yesterday and will be resolved today. Give me a list of the files with incorrect lengths and I'll manually update them.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » March 1st, 2016, 3:14 pm

Ok, I have fixed the lengths on your files and it looks like the system is processing them properly now. The names are auto-generated by the system when you do a download but I do intend to fix the system to allow longer file names. Needless to say, the list of changes to WMM is a long one.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » March 2nd, 2016, 3:23 am

Users can now download the body/script/etc of any payfile they purchase.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby OxyFemboi » March 4th, 2016, 2:06 pm

1) Still need multiple logins per session.

2) Still not receiving notices of new postings to Forum Threads.
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby EMG » March 4th, 2016, 3:41 pm

Is the multiple login required for Files/Forums or are you just having problems with the Gallery as that's a known issue/headache.

Posting notifications is still being worked on, we have an issue with our mail provider that I'm trying to work through(255 emails per day ain't going to cut it)

1) Still need multiple logins per session.

2) Still not receiving notices of new postings to Forum Threads.
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby OxyFemboi » March 4th, 2016, 8:36 pm

OxyFemboi wrotenI still need multiple logins per session.
EMG askedIs the multiple login required for Files/Forums or are you just having problems with the Gallery as that's a known issue/headache.
I need to log in multiple times when I switch between Files and Voting and Forums and Your Account. RE Gallery: I sometimes follow links someone has included in a post to illustrate what has occurred due to the latest file they're using; these links are usually included in the Forum threads dedicated to Sarnoga's Curse of the Teeny Weenie file or smaller2's Shrinking--Control Panel for your Height file. I doubt that I have ever visited the Gallery by using its left-had column link.I just tried to recreate what I did earlier today that caused me to need to log on multiple times. Of course I am currently having no problems. *pounds head against wall*
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby OxyFemboi » March 4th, 2016, 8:42 pm

Every time I make a post -- and, I am guessing, send a PM -- I need to log in again.

I request that the ability to edit our posts be restored.
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby dark_wolf49 » March 5th, 2016, 7:20 am

I still can't look at certain albums in the gallery, take your time, I can deal with it for now. I can get every where else.
dark_wolf49
Mentor
Mentor
 
Posts: 126
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby EMG » March 5th, 2016, 8:06 am

OxyFemboi,

That's very odd, I haven't had to login in days and I do a bit of everything. Ok, 2 things.

1) Is anyone else getting this behavior?
2) What are you connecting with (PC/Mac/Tablet) & Browser?
No matter where you go, there you are.
EMG
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1678
Joined: April 3rd, 2005, 1:00 am

Re: Bug Reports

Postby OxyFemboi » March 5th, 2016, 8:27 pm

I am connecting with WWM using a new (July 2015) Dell desktop computer running Windows 7 Professional. I have been using the Google Chrome browser.
Peace Love Unity Respect

Ox & Honey & Yoshi & Rocky & Dave & Adam
************************************
Hypnosis & NLP are the install programs for fetishes and phobias.
User avatar
OxyFemboi
Annoyance
Annoyance
 
Posts: 1324
Joined: August 23rd, 2008, 12:00 am
Location: Johnstown, Cambria, Pennsylvania, USA, Terra (Sol III)

Re: Bug Reports

Postby liljonny » March 5th, 2016, 8:28 pm

I am unable to download files that are a part of a series such as diaper training series and diaper training series 2
liljonny
Mentor
Mentor
 
Posts: 178
Joined: April 4th, 2005, 12:00 am

Next

Return to Site Improvements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests